Меню
Your Cart

Цветни кичури

Цветни кичури

Модел: cvetni-kichuri-tamno-sinio
Цветни кичури - тъмно синьо.За неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-rozovo
Цветни кичури - розовоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към вашия..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-svetlo-sin
Цветни кичури - светло синЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към в..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-bqlo
Цветни кичури - бялоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към вашия в..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-jalt
Цветни кичури - жълтЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към вашия в..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-tamno-kestenqv
Цветни кичури - тъмно кестенявЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение к..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-dinq
Цветни кичури - диняЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към вашия в..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-tamno-rozovo
Цветни кичури - тъмно розовоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-mrasno-bqlo
Цветни кичури - мръсно бялоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към ..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-cherveno
Цветни кичури - червеноЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към ваши..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-svetlo-lilavo
Цветни кичури - светло лилавоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение къ..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-lilavo
Цветни кичури - лилавоИскате ли да сте уникална,забележима и неповторима ? Не е нужно да отидете до фризьорския салон за боядисване на косата отново и отново и да изразходите доста пари в желанието си да бъдете уникална.Само сега за първи път в България имаме удоволствието да представим на вашето вн..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-oranjevo
Цветни кичури - оранжевоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към ваш..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-svetlo-kestenqv
Цветни кичури - светло кестенявЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение ..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-svetlo-sin2
Цветни кичури - светло син 2За неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-svetlo-rozovo
Цветни кичури - светло розовоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение къ..
6.00 лв
Модел: cvetni-kichuri-tamno-zeleno
Цветни кичури - тъмно зеленоЗа неповторима, забележителна и уникална визия не е необходимо смяна на цвета на косата, нито специална фризьорска услуга, която ще ви струва доста пари. Опитайте да разнообразите визията си по нетрадиционен начин с нашите цветни кичури, които са невероятно допълнение към..
6.00 лв
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.