Меню
Your Cart

12. Прави изкуствени опашки

12. Прави изкуствени опашки
12. Прави изкуствени опашки

Искате евтина конска опашка стигаща до кръста. Ако е така, то тази категория е създадена специално за вас. Наред с естествените опашки които предлагаме, ние от Afrodita Hair осъзнаваме, че не всеки може да си позволи да носи естесвена коса. Ето затова предлагаме на Вашето внимание нашата колекция от изкуствени опашки.

Развитието на технологиите през последното десетилетие позволи създаването на изкуствени влакна, които се доближават максимално до естествената коса. В резултат на тази революция днес имате възможност да закупите изкуствена опашка, която се доближава изключително много до човешката коса, като едновременно с това спестите доста пари. Висококачествената изкуствена опашка лесно може да се обърка с естествена, понеже визуално няма разлика. А високата температурна устойчивост от 180 градуса, позволява опашката да бъде третирана топлинно така че максимално да се слее с Вашата собствена коса и прическа.

При нас може да намерите богато разнообразие от цветове, както на прави, така и на къдрави изкуствени опашки. А за по-екстравагантните ни клиенти имаме и невероятни омбре предложения.

С този продукт си подарявате изключително красива визия, съчетана с високо качество и ниска цена на поддръжка. При правилна употреба Ви гарантираме, че ще може да ползвате опашката изключително дълго време и никой освен Вас, няма да разбере, че опашката, която носите всъщност е от изкуствен материал.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
35.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: pravi-izkustveni-opashki-12
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.