Меню
Your Cart

130. Къдрава изкуствена коса

130. Къдрава изкуствена коса
130. Къдрава изкуствена коса
130. Къдрава изкуствена коса
130. Къдрава изкуствена коса
130. Къдрава изкуствена коса

21 век, времето, в което живеем предоставя за първи път в историята на човека невиждана преди това технологична революция. Революция, която ни напомня за себе си от всеки ъгал, от всяка сфера на живота ни. И да, тя застигна и екстеншаните за коса.

Afrodita Hair Ви предоставя възможност да се сдобиете с изкуствена коса, която се доближава максимално до човешката, при това на много по-добра цена. Висококачествената изкуствена коса лесно може да се обърка с естествена, понеже визуално няма разлика. Податлива на термична обработка(преса) до 180 градуса, позволява да бъде така третирана, че да получите прическата за която мечтаете. В тази страница ще намерите богато разнообразие от цветове на прави и къдрави изкуствени коси. С вече прикачени клипси, те са готови за употреба. Без визуална разлика между естествен и изкуствен косъм, при правилна употреба Ви гарантираме дълъг период на употреба, през който никой освен Вас няма да знае, че екстеншана който носите е с изкуствен произход.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
39.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: kadravi-izkustveni-kosi-130
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.