Меню
Your Cart

2. Перука от изкуствен косъм

2. Перука от изкуствен косъм
2. Перука от изкуствен косъм
2. Перука от изкуствен косъм
2. Перука от изкуствен косъм
2. Перука от изкуствен косъм

Описание:

Перука от изкуствен косъм
Дължина: под раменете
Основа: дантелена мрежа
Не може да се третира топлинно или да се боядисва.

Как да сложите новата си перука

Махнете мрежичката и я запазете за по-нататъшно използване. Леко разтръскайте перуката, за да разделите нишките и да освежите прическата. Ако косата ви е със средна дължина или по-дълга, закрепете я в малки плоски къдрици. Може да използвате специална мрежеста шапка за перука. Поставете перуката откъм челото назад. Нагласете кукичките в задната част на перуката, така че да ви прилегне точно. Вече сте готови да оформите прическата си.

Грижа за перуката

След носене напръскайте с вода или с освежителния спрей за изкуствени коси. Като използвате пръстите си или рядък гребен внимателно срешете заплетените места, като започнете от краищата към корените. Как да почиствате и поддържате новата си перука Повечето перуки се нуждаят от почистване на всеки 10-15 носения, в зависимост от начина Ви на живот. Използвайте продукти за перуки, специално създадени за изкуствени коси.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
40.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: peruki-izkustveni-2
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.