Меню
Your Cart

2 - 39 - Канекалон два цвята

2 - 39 - Канекалон два цвята
2 - 39 - Канекалон два цвята

Удобен и многофункционален, Вие ще се влюбите в този метод за стилизиране на косата. Канекалона в същността си представлява синтетична коса, с която може да оформите къдрави или вълнообразни прически с плитки, които ще запазят формата си и след многократно измиване. С десетките опции за прически, канекалона Ви дава възможност да намерите Вашият собствен стил. С вплитането на синтетични плитки може да освежите визията си или най-малкото да си дадете почивка от това да правите собствената си коса.

Afrodita Hair предлагаме богато разнообразие от нюанси, като при нас ще намерите плътни, единични цветове, омбре и тройно омбре модели - наистина има по нещо за всеки! С над 60 цвята, определено сте на най-доброто място, за да си изберете плитка от канекалон! Предлагаме два размера канекалон, чиито размери може да видите по-долу:

Джъмбо канекалон:
едноцветен - 205см. 170 грама
двуцветен - 165см. 170 грама
трицветен - 165см. 170 грама

Стандартен канекалон:
едноцветен - 125см. 105 грама
двуцветен - 125см. 105 грама
трицветен - 125см. 105 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
18.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: k - 2 - 39

Възможни варианти

Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.