Меню
Your Cart

Кератинови фибри

Кератинови фибри
Кератинови фибри
Кератинови фибри
Кератинови фибри
Кератинови фибри

Имате рядка коса, притеснявате се от външния си вид. Достатъчно!!! Има решение на вашия проблем. Само за 2 минути сутрин пред огледалото ще се сдобиете с вида, които заслужавате през целия ден. Представяме Ви нашия нов продукт от кератинови фибри Toppik.

Toppik влакната са изработени от кератинов протеин, същия вид протеин, който се намира в косата Ви. Предназначена да направи косата да изглежда по-дебела и по-плътна, копринените влакна на Toppik са с разнообразни аксесоари, които ще направят лекото им нанасяне и ще спомогнат за подобряване на цялостния външен вид на косата. Фибрите са наелектризирани със статичен заряд, които създава силно магнитно поле и позволява на фибрите да слепнат мигновено за косата ви. Резултатът от многогодишните изследвания на този продукт, промени живота на милиони жени и мъже по света, от тези които страдат от признаците на старостта изразяващи се в оредяване на косата, до раково болни подложени на химиотерапия. Подходящ е както за жени, така и за мъже, намира широко приложение както за скалпа на главата, така и за рядката брада на господата.

Но защо Топик? На пазара има много продукти, които според търговците привидно предават същия ефект. Натуралния кератин използван в Топик фибрите е наелектризиран със статично електричество което позволява на фибрите да прилепнат здраво към всеки вид коса. Имитаторите използват лен и други продукти на растителна основа, които нямат този заряд, в резултат няколко минути след нанасянето на техните продукти, препарата пада от косата Ви и създава усещането и вида на не натурална коса, покрита с пудра. Иновативната технология използвана в Топик фибрите позволява на косата да остане издръжлива на вятър, дъжд и натиска които се генерира в резултат на вашите ежедневни дейности.

Предлагаме 10 нюанса на фибри за коса от бяло, до черно, русо и кестеняво. Всеки флакон е с грамаж 27.5 грама, като средно се изразходва за 75 дни.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
65.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: f2
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.