Меню
Your Cart

W 3 - Къдрави афро плитки (туистъри)

W 3 - Къдрави афро плитки (туистъри)
W 3 - Къдрави афро плитки (туистъри)

Къдравите плитки са един от многото актуални в момента стилове за афро-текстурирана коса. Навсякъде около нас може да видим момичета с красиви, пъстри плитки съчетаващи всички цветове на дъгата. Освен лесната си поддръжка, като бонус носенето на африкански плитки защитава собствената Ви коса от повреди, които могат да се получат от манипулации, термообработка и ежедневни навици за стилизиране. Вашата коса е жив организъм и понякога се нуждае от почивка, без преси, без боядисване, без какъвто и да е стрес. Но какво да правим докато тя се възстановява, как да изглеждаме модерни и ослепителни? 

Ето тук с този продукт Вие получавате това от което се нуждаете, докато трае процеса на възстановяване на косата Ви.

Къдравите плитки на Afrodita Hair не задържат вода, лесно се поставят и поддържат. За разлика от стандартния канекалон, за фиксацията на тези плитки се нуждаете от много по-малко време, което пък води до много по-малка сметка при стилиста Ви. Бързо, евтино, ефектно, къдравите ни туистери предоставят тази уау комбинация.

Всеки наш пакет съдържа 30 плитки направени от висококачествен канекалон, като дължината им е 35см.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
21.00 лв
  • В наличност: В наличност
  • Модел: kadravi-afro-tuisteri-w-3
Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта и използвате сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки, общите ни условия и декларацията ни за поверителност... Виж още.